Bez tebe
Anotace: o tom jak důležitý je pro mě člověk, který bohužel necítí to samé:(
Bez tebe
Když jsem bez tebe
Tak prázdnou mám duši
U srdce mě nehřeje
Tvůj pohled, úsměv , oči
Když jsem bez tebe
Srdce mé se souží
Já žiju jen pro tebe
S tebou je můj svět hezčí
Když jsem bez tebe
Toužím být s tebou
Když se podívám na nebe
Hvězdičky stříbrné mě zebou
Už nechci být bez tebe
Ta prázdnota je hrozná
Ty jsi mé sluníčko na modré obloze
Jen s tebou cítím se šťastná
Komentáře (0)