jednoho dne..
jednoho dne, z večera, jednoho dne v zimě
stála paní nevěra, stála věrně při mě..
já ležela v loži z růží, já ležela v posteli,
jeho prsty v mojí kůži, co nevidíš, nebolí..
jednoho dne, z večera, jednoho dne v zimě
já ztratila partnera, když byl jiný při mě..
jednoho dne, z rána, jednoho dne na podzim
kde je konec pána, to už já se nedovím..
jednoho dne, z rána, jednoho dne na podzim,
po roce jsem máma, s kým tě mám, to nepovím..
já ležela v loži z trnů, já ležela v hrobě,
strachem již teď hrozně trnu, co jen řeknu tobě..
Přečteno 522x
Tipy 6
Poslední tipující: Veru, Kapka, Agniezka, SWEET13
Komentáře (1)
Komentujících (1)