Vítání občánků
Anotace: Už se připozdívá; a Smrt rozptýlit spolu s věcmi darováním nelze.
Ta
podoba
zatavená pod obal
15-ti volných radikálů.
Ta
podstata
bez chlóru voda odstátá
tváří se kysele.
Ta
rána
u přepážky zrána
už nehodí se škrtit Tě.
Ta
příbuzná
diplomy neuznává
jako bys nežil/nežila.
Ta
jediná
na talíři nedojedená
zákuskem se chlubí.
Ten
pokrytec
zažívá věci odkryté
s nití mezi zuby.
Ta
smrt...
Komentáře (4)
Komentujících (4)