..a na krku šál, co škrtí..
němá řeč a hluchý sluch..
mrtvá křeč a spousta much..
slepý zrak a život smrti..
a na krku šál, co škrtí..
už ne..
výraz bolu v tváři její..
a mrtvloný chlad..
přes to se jí oči smějí..
přeze všechen smrad..
namodralá kůže..
pohled plný kalu..
mezi zuby růže..
kolem krku šálu..
na těle však ani šrámu..
po boji ni vidu..
zabila se. asi k ránu..
zabila se v klidu..
němá řeč a hluchý sluch..
mrtvá křeč a spousta much..
slepý zrak a život smrti..
a na krku šál, co škrtí..
už ne..
Přečteno 541x
Tipy 3
Poslední tipující: Veru, To je ONA
Komentáře (2)
Komentujících (2)