Chudák Milan skromně žije,
není pravda, že moc pije,
nemoce si takhle léčí,
ač bar někdy bere ztečí.
Pije ale stále s mírou,
ohnivou tu vodu živou,
nevypije nikdy více,
než dvě deci slivovice.
Občas k tomu víno přidá,
rád vám ovšem značky střídá,
divné mívá někdy chutě,
hlava ho pak trápí krutě.
Postel se s ním divně točí,
jak by jel na kolotoči,
ráno ovšem fit je zase,
není přece žádné prase.
Já si dát lahvičku slivovice
tak už mě vezou s otravou
Tobě zdá se lahvinka
být dobrou potravou
:-)
15.11.2011 06:48:15 | labuť
Spokojený muž s duší kluka, kterému nad rohy vykukuje svatozář
jo, takový jsi
ST
13.11.2011 11:42:31 | Kapka
vono někdy Milane
se taky nic nestane
dyž jeden den vynecháš
páč ty konce dobře znáš
slívka známá potvora
prej zná k dveřím Nešpora
přes ty zátky dobrý zkratky
:)
13.11.2011 10:26:07 | zenge
Tak to jsi tedy pašák..mě stačily dva groky..teď jsem grogy.Hezky napsaný..
13.11.2011 09:53:27 | Liška76