Závislost
Propadla jsem závislosti,
sama nevím kde se vzala,
a má duše plná zlosti,
odevzdaně zavzlykala
Propadla jsem další touze,
spálit se ještě jednou,
a škrtla sirkou dlouze
rukou nejistou
Propadla jsem strachu,
co se do všech buněk vsaje,
a slova uvězněná v prachu,
měním jinotaje
Propadla jsem závislosti,
kdo ví kde se vzala,
a má duše plná zlosti,
naposledy zavzdychala