Bez Názvu..
Hledáme sny tam kde nebývají,
hledáme nesplnitelné touhy,
často nám je vyprodají,
ti naši s temnými rouchy.
Chyby také hledáme,
tam kde nerostou,
tak jako na to nemáme,
stát se starostou.
Ztracené vzpomínky,
míhaj se kolem,
napadaj blázínky,
horem i dolem.
Ztraceni v časoprostoru,
bloudíme sami,
je moc málo recitátorů,
mezi nulami..
Komentáře (0)