Věrné milování
Anotace: Takhle můžou dopadnout smilní stařečkové.
Vdala se a dobře žije,
starého má pána.
Moc sexu si neužije,
je však velká dáma.
Milenec už na ní čeká,
miluje jak ďábel.
Rozkoší ona jen heká,
chválí pevný kabel.
Parohy má manžel milý,
dík své mladé ženě.
Pryč jsou jeho mužné síly,
přizná poraženě.
Poučení z toho plyne,
proč to nechce chápat.
Bohatství jak se mu mine,
sám bude zas chrápat.
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jaroslava anna, synanceia, Ahimsa
Komentáře (4)
Komentujících (3)