Myšlenky tiše unikají
ty je nechytíš?
hodinky na ruce tikají
té závislosti se nezbavíš....
Domněnky možnosti hledají
proč ale lovíš?
pozdě se ale zeptají
když v sobě bloudíš.....
Srdce hledá naději
Mé dlaně ti radí?
všechny smutky v naději
Srdce Neporadí...