Malé trio
Anotace: Tři malé drobnosti o ženách.
Tam někde v houští u rybníka,
já tvou nahotu zřel,
ač málokdy mi chybí slova,
tou krásou jsem oněměl.
Odpusť nám Bože naše viny
a nevěry nám omlouvej,
to ženy po nás vyžadují činy,
tak promiň a jen domlouvej.
Když vítr, ten nemrava,
tvoji sukni zvedá,
já na něj nežárlím,
protože neví, co hledá.
Přečteno 640x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka
Komentáře (4)
Komentujících (4)