Skřítkové z města - 2. část
Zapnu si svou starou bednu,
zjistím takřka stejné hlody:
Concordie klesá ke dnu,
Rusko škrtí plynovody.
Nežijeme! Žijem z ropy,
dřív ses mohl z řeky napít.
Že zmízíme beze stopy?
- jenom rakev a v něm hábit.
Bojím se i napít vody
z kouhoutku, já ihned zblednu.
Blbě se jdou tyto schody.
- VYKOUPENÍ V NEDOHLEDNU -
Tak se cítí skřítek z města,
když je "sám" a puká zlostí.
Nakonec nás Země ztrestá,
nakonec se všeho zhostí.
Přečteno 618x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, protivyl, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (5)