Spřízněná duše
Chtělas abych pošeptal ti
vše co vím o tom že tady
s námi má být svoboda
a spravedlnost s nadějí
chtělas abych zazpíval ti
že vyřešené případy
které někdo ubodal
snad vykrvácí později
máš nejradši happy endy
ve kterých je život krásný
láska, mír a naděje
se rovnoměrně rozdělí
na všední dny
na víkendy
zaměňovat život za sny
jednou za čas prospěje
i když jsme dávno dospělí
chtělas abych s tebou zůstal
než se přestaneš bát strachu
než budeš mít jistotu
že zítra se zas rozední
bude lepší jít o kus dál
kde zem zemi a prach prachu
projeví svou ochotu
a splní přání poslední
chtělas abych objímal tě
když se budeš cítit sama
smutek zahnat úsměvem
snad už se nikdy nevrátí
s trochou štěstí nepoznal tě
milostnýma dopisama
trápíme se když je čtem
už chce to stránku obrátit
chtělas abych se tě zeptal
vždy když nebudu si jistý
jak se správně zachovat
třeba i uprostřed noci
vzpomeň si co jsem ti šeptal
život jednou bude čistý
krize může zkrachovat
my nezůstanem bez pomoci
chtělas aby jsem tě chránil
před tím zlem co je tam venku
boj se strachem ze změny
náhle vyrostl do zkázy
vždycky jsem se lidí stranil
jako příprav na písemku
východy jsou zazděny
tak ať......nikdo nám neschází
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
Komentáře (0)