Anotace: Přečetl jsem spoustu básniček o maminkách, ale tatínkové se mi zdají v tomhle ošizeni. Jinak tady chybí kolonka miniatury.
Když se táta mění v kluka,
něžná je vždy jeho ruka,
pohlazením bolest tiší,
vládne potom v tvoji říši.
Není miniatura říkanka?
26.02.2012 12:19:09 | Lilien
Říkanka nemusí být miniatura, ale i hodně dlouhá básnička.
26.02.2012 12:20:45 | Psavec
Aha, tak v tom nejsu kovaná, tak dej návrh do námětů.
26.02.2012 12:22:51 | Lilien