Hříšná touha
Povídala dívka mladá,
že prý to má tuze ráda.
Nevzdá se té radosti,
odhání tím starosti.
Hřeší večer, hřeší z rána,
tak prý chutná božská mana.
Její ručka šmátravá,
ta si pokoj nedává.
To se často děvče stane,
jsou to chutě nezvládané.
Budeš mít jen trápení,
pro to tvoje hřešení.
Dopřáváš si stále více,
nějak kyneš, krasavice.
Teď ti něco navrhnu,
sladkosti hned zatrhnu.
Přečteno 491x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Martinecka23, Holis, Lion, tato22, V.N.Losinský, Lina, jima, Holka z davu, Špáďa, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)