Ego
Otevři Dveře..
padáš,
Nech je zavřené a
poletíš.
Úder někomu, tě zachraní
Úder tobe tě posílí.
Zmatek je radost
Láska je unik.
Hovna radosti
Plinka pohodlí
průjem zlosti
Vše je smrdutý život
Ale vůne nejvyššiho nebesa je zlá,
peklo voní Božím světlem.
Úsměv patři mě a pak zase mě.
už jsme na to přisli no jé jé...
¨
Je to avangarda.
Našel jsem tebe ve mě.
Pojd´ zažijem neuveřitelný ráj.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
Komentáře (7)
Komentujících (3)