Anotace: starší
Ve vlaku smyčec
jako z písní Pendereckého
Nepomáhá zakrýt uši,
když si klečí u nohou:
Prsty od dřeva,
prsty od kůže, kde visí zrníčka
jasně na šňůrkách vytažené ;
Obrysy kolejí a ne nohy
v husté trávě
Očištění: v obilí,
kde byly stopy lokomotivy,
je rovina