Sama
Anotace: Na věži kostela odbila pátá. Tisíce lidí spěchá a chvátá k rodině, dětem,...
Na věži kostela odbila pátá.
Tisíce lidí spěchá a chvátá
k rodině, dětem, přátelům.
U nás je prázdný dům.
Klíč v zámku skřípe prázdnotou.
Studená marnost vane síní.
Pokoje křičí prázdnotou.
Na okna teskně kreslí jíní
vzpomínky, vonící po růžích
a po smíchu a dětském pláči
a chutnající po koláči
u prostřeného stolu.
Byla to pravda? Nebyla?
Už dávno nejsme spolu.
Na věži kostela odbila pátá.
Tisíce lidí spěchá a chvátá
k rodině, dětem, přátelům.
U nás je prázdný dům.
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Já Esther Ruth, gallatea, Trinity666, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)