dívej
Pocitu se srdce brání
kdo naději neochrání
můžeš jen do ticha křičet
po cestách se domů vracet
potom jen vzpomínka se braní
je jako ticho,co ti splní přání ?
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)