Anotace: Inspirováno citátem Kurta Cobaina: "Nemodlím se k ďáblu, protože kdyby existoval, modlil by se on ke mně."
Když ďábel stává se opět mým učněm,
z pohledu na sebe sama zebe,
poté hned z vrcholků hor zas hladím nebe,
abych oka mžikem byl zpět svě duše vezněm.
A kolovrátek se točí dál,
nekonečný seriál.
Kompresí běsů hlava praská,
protipól Boha mě s díky laská,
mimochodem,
kde skončilo přátelství a láska?
odešly zadním vchodem,
a materiálno dává si festovního práska.
A kolovrátek vesele se točí dál,
bizarně nekonečný seriál.
Chci zpět,
vrátit se do krajiny dětství,
zapomenout na tento svět,
a obestřít se krásou nic netušenství.