Šťastná nikdy nebudu
Šťastná nikdy nebudu
splň mi tajná přání
šťastná nikdy nebudu
udělej to bez meškání
Nestačíš mi ty,
nestačí mi on,
ani já sama sobě nemůžu stačit
dej mi všechno,
i to co nemáš
už víš, jak by to mohlo skončit?
Trap se kvůli mě, roň slzy a naříkej
pak zkus tvrdit, že tvůj stesk je velikej
já se usměju, nedal jsi mi co jsem chtěla
a já chci všechno, ale to jsem ještě nevěděla
že šťastná nikdy nebudu.
Komentáře (0)