matičko
Anotace: každej to nejspíš zažil
Jsem v řetězech
A ty se zařezávají do mé duše
Bajonety skrz na skrz mé srdce
Stejně jako láska tvá
Matko z erbenovských pohádek
Tiskneš mě tak vroucně
Až těžko se mi dýchá
Můj život stejně jako to děcko u vodníka
Na dva kusy roztrhán je
Ach matičko pusť mě ven
Pode mnou nepropadne se lávka
To jen ty neustále vidíš
Jak to dřevo pod mými chodidly praská
...ach matičko, svazující je tvá láska
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička..., FadedLightBluePink
Komentáře (0)