karaoke remorkér
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=OOO4ROO_sPM
Večer,
vycházím ven za světem
prohlédnout si vztahů váhy
slyšet řeči, sladké snahy
šedá těla pod světlem
Na chodnících městských stínů
- jsem karaoke živel (-přítel)
padá prach z oken, i těl
a kyselý déšť na zmrzlinu
Lajdám se a uvnitř chřadnu
jak bylo by mi s tvými loby
u písní mě berou mdloby
asfalt chladne, nezapadnu
Slunce,
ponurosti remorkére
na západní straně rudá
v rosé trávě horká půda
v letním městě kecky s térem
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k
Komentáře (0)