ESEMESKA - TELEVIZE
ESEMESKA
Když bdím
o vás vím
Když spím
o vás sním
co teď s tím
Zatím nic
Snad víc
se dozvím
TELEVIZE
Přerušíme práci
Jako tažní ptáci
po mnoha jiných vzoru
slítneme se k televizoru
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Markusi
Komentáře (1)
Komentujících (1)