Anotace: ...
Sbírka: Klíč od zahradníka
déšť
ze srdce mi prší
s umáčenou duší
světem bloudím
více než kdo tuší
kráčím, neloudím
***
Dávám další ST. Moc rád čtu Tvoje básničky.
09.03.2012 15:07:41 | Psavec
děkuji... to se hezky čte...
09.03.2012 17:35:21 | Radhuza
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?