Prvotina 4
Anotace: B(li)(y)l jsem někdy na ulici, Potom v krících voňal kvíti. Byl jsem šťastní....
B(li)(y)l jsem někdy na ulici,
Potom v krících voňal kvíti.
Byl jsem šťastní.
Podvodníci!
Vinem opilý, ne láskou
Ale láskou k vínu možná
Je láska k vínu,
Věc pobožná?
Já pěstuju aj jinou lásku,
Láska nie je len vecou kvasu.
Já pěstuju totiž lásku,
Která zatracuje túto masu.
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Aťan
Komentáře (0)