ano, i ta nová je opět krásná... pro někoho smutná, já se tu usmívám... je v ní klid... toho kdo ví... :)
11.03.2012 13:07:03 | Radhuza
Děkuji. Já mám pár takových věcí, a když je beru do ruky, tak mám pocit že ti lidé jsou v tu chvíli se mnou. Mohl bych o tom klidně vyprávět příběhy.
11.03.2012 15:36:32 | korzar