Být
Anotace: Jak voda plynu a unikám za sebou nechávám jen potoky slz Plynu, však nevím kam jen...
Jak voda plynu a unikám
za sebou nechávám jen potoky slz
plynu, však nevím kam
jen myšlenka zbloudilá toulá mnou skrz
Návratu není zpět
raduj se z života
než zajde jak polní květ
a pohltí tě nicota
plač a usmívej se
vše směruje pouhopouze vpřed
proto být já znamená vždy jen teď
a vše okolo tak smyslu ztrácí...
vždyť jsoucno je břehem
a tvé já moře
které obepíná onen břeh
vždyť jsoucno je nebem
a tvé já toužebný nápis na všech zdech
"Prosím ó bože dej mi křídla."
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Denael, Větroplach
Komentáře (2)
Komentujících (2)