(Alko)Holky

(Alko)Holky

Anotace: Pro všechny slečny "dobrých" mravů....

(Alko)Holky

Po barech a po hospodách,
nalíčené, navoněné,
v něžnosti a půlnočních hrách,
jsou to dámy přezkušené,
jejich zbraně, lihoviny,
krajky, stužky, parfémy,
vědí kdo je chlapec vilný,
a kdo udělá problémy.

Utopené v alkoholu,
vláčné, často povolné,
v kapsách láhev vitriolu,
jsou to dámy záludné,
v kabelkách si nosí sítě,
rtěnka na rtech.....řeka nil,
rudou barvou září sytě,
chcou abys je políbil.

Haleny v dým z cigarety,
oděv...jen krajka snad,
na nohou s jehlou dirigenty,
co štěstí chou si vyšlapat.
Autor Atilla, 11.03.2012
Přečteno 530x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Boscai, Rezkaaa, To je ONA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opět trefa. pěkně se čteš...

11.11.2012 20:09:21 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí