Na čele máš vrásky,
pár drobných po kapsách.
A jizvy, starý lásky
ty dávno odnes čas.
Přátel jenom hrst
a kupu vzpomínek.
Snad ještě v té tvé duši,
nevyhas plamínek.
Až mě jednou potkáš,
a zeptáš se co dál.
Řeknu ti jen směle,
to TY ses toho bál.
pěkná za ST
12.03.2012 15:05:38 | kočkopes