Anotace: Jedna z mých prvopražských depresí (aneb mladé děvče z hor poprvé natrvalo v Praze nestačilo kulit oči)
pražské depce děkuji za krásnou báseň a jsem rád, že už to přešlo:-) ST
13.03.2012 10:16:55 | kočkopes
Ta básnička je starší, teď už jsem si zvykla. Na každou změnu si člověk buď zvykne nebo ji nikdy nepřijme. Jsem ráda, že se líbí.
13.03.2012 19:53:01 | Větroplach
Jsem rád ,že jsi zvyklá a těším se na další básně:-)
14.03.2012 08:28:40 | kočkopes