Vlak štěstí
Vlak štěstí
v přeplněném metru doufajících lidí
sklepní chuť vzduchu, dýchají s
potem spěchu
neskutečně krásní na ně povýšeně
hledí z plakátu na bohatství a úspěch
vůbec jim nevadí , ty ovce v davu
tak nějak se ztrácí a to kam jdou
už neví ani ti v první řadě jen někde
uprostřed se šeptá o vlaku štěstí co jede
za dvě minuty
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (0)