Ivanka
Pepa zas svádí Ivanku,
těžkou však řeší hádanku.
Zda tahle krásná dívčina,
pustí ho večer do klína.
Tohle místo Iva chrání,
není ani k pokoukání.
Nedej Bože do něj vstoupit,
každý by chtěl něhu loupit.
Svůdných hochů za ni bylo,
že ji to až není milo.
Jednou se vzdá polehoučku,
někde v lese na paloučku.
Přečteno 539x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Isquieasuus, básněnka, V.N.Losinský, zaba.zuzla, Květka Š., ZILA78
Komentáře (4)
Komentujících (4)