Mlok na cestě
Anotace: .. aneb když název nevystihuje obsah
Milý Litere,
jak dlouho nedotkla jsem se pera ?
Dny, měsíce a snad i roky.
Kam povedou mé další kroky ?
Svět se vyklubal z toho podivného šera.
A já jako bych vše poprvé zkoušela.
Jaké je chytat mloky ?
Jak dlouhé zvládnu skoky ?
Třeba je ze mně příšera.
Co vzdala se pocitového pera.
Jenže chci jít, chci znát všechny taneční kroky.
A HLAVNĚ chodit pozorovat mloky !
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: JarekBrnoCz
Komentáře (0)