falešný proroku.....
Kdo zapadne do světa proroku
slepá víra s křídlem smrti
poslední písně do kroku
jde si lhářům naproti
květina na hrobu uvadne
zvony se rozezní
poslední záblesky
život ti nezvedne
jsou to jen lháři
bez masky.....
co se tak tváři
lísku co zapadne
dívej se do mraku
falešný proroku.
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radhuza, Denael, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)