Tam blíž
Anotace: ...možná i ty pochopíš...
Tam blíž, než slunce
vyjde k naději rozumu
tam blíž, než srdce
obohatí cizí cit
Tam blíž, čekání
víry, smutku i naděje
lásce blíž, víc není
než ty sám.
Znáš se snad.
Tam blíž, než ulice
budou prázdné
při dešti
tam blíž, kde se poštěstí
najít nový řád.
Tam blíž, sobě
s pocitem milovat
tam blíž, něčemu
co jméno nemá
tam blíž, tam blíž
spí možná žena.
Tam blíž, než ráno
přijde na řadu noc
a něco by chtělo
říct, že tam blíž
je světlo.
Tam blíž
než vůbec uvěříš...
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)