Anotace: jen další jarní duhová neidetifikovatelná emoce
Zlehka padá střípek nebe,
tříští se mi na dlani,
v jeho barvách hledám Tebe,
ať jsi kde jsi, podívej se -
odlétají havrani
Po špičkách se vkrádá tiše
čistý kousek lidskosti,
snad se bojí, nebo ví, že
přes zimu se zapomíná -
lidé tropí hlouposti
A já bych se ráda dala
na ulici rozeznít,
každá dobrá radost malá,
a město je v jaru krásné -
jen se toulat, smát se, snít
Čiré slunce s klidem v tváři,
v tepu rytmu píseň zní,
usnulo mi na polštáři
"Štěstí není dneska v módě"
Povzdechlo si, a dál spí.