cizí žena
Já potkal jsem ženu,
řekla že mě zná.
Že zná mě z minulých životů,
a dluh splatit mi má.
Že hledala mě kolik věků,
že zachránil jsem jí život.
Kdysi za dávných časů,
prý se to stalo.
Četl jsem z jejích očí,
že mluví zcela vážně
Teď osudy se divně točí,
můj s jejím se váže.
Kdo ví co bylo a co bude,
v životě náhody nejsou.
Kdo ví co po nás zbude,
a co vzpomínky nesou.
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: básněnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)