NEČEKÁM

NEČEKÁM

Anotace: Pokračování "básně" NEČEKEJ !

NEČEKÁM
Ticho prý léčí
jsem časem
v klidu péči
Mám se mám
když nečekám
Jak už to bývá
i každá sopka
a co jich zbývá
časem dohořívá

(Bonus:)
CO CHCI
a stále víc
Za nic bylo
je i bude
vždycky co
Zase jenom
nic krát nic
Autor RU 82, 19.03.2012
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel