Fyzikální
Anotace: Prý to tak je...
Kam chceš jít, blázne?
Vždyť cesty vedou dál a dál,
až se ti ztratí z očí.
Žádná tu neuvázne.
Nakonec se všechny vrací
zpátky
na začátky.
Šlapeš sám sobě na paty.
Vždyť svět je přece kulatý
a navíc se prý točí.
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Orel, Pelican, chci_uverit, WAYWARD, Radhuza
Komentáře (3)
Komentujících (3)