Jaký krásný dnes to den,
jen já nesmím jíti ven.
Musím divné prášky bráti,
matky keci poslouchati.
Mokrý hadr kolem krku,
penicilín do těla,
pomůže to aspoň trochu ?
Kdyžtak poznám anděla.
Nedávejte už mi čaje,
piju pět dní jenom ten!
Radši rum, ten taky hřeje
a působí krásný den.
Rum však není radno pít
o samotě bez dalších.
Proto myslím, budu snít
o zlotých a o groších.
Také můžu doufati,
že mi někdo napíše,
mám však ale čekati?
By netrpěla má duše!
...
Nesmíš si těch prášků brát moc naráz :-)))
20.03.2012 08:38:52 | zaba.zuzla
Ono by stačilo nemít 41 horečku. Třeba bych si pak vůbec pamatoval, že jsem to někdy napsal.
20.03.2012 11:22:00 | King Peky