KRÁSNÁ SRDCE
Krásná lidská srdce
jako pestrobarevné vějíře
z nádherných pavích peří
unášené duhovou spirálou času
až k prchavému západu duše
kde k podvečeru přistávají
jako ochmýřené padáky pampelišek
do teplého náručí plachého světa
kde láska a cit jsou něžné ruce
a zachycený okamžik štětcem malíře
je neskonalá oddanost mateří
co každý,někdy v ní hledá spásu
protože máma je naše nejstálejší Venuše
když povstali jsme jejího lůna
z nářku,slz a štěstí
tak zpitvoření a pokrčení
a ona nás okamžitě milovala
bez sebemenšího zaváhání
lží a přetvářek.
Přečteno 446x
Tipy 11
Poslední tipující: Jin&Jang, střelkyně1, Aťan, Psavec, gallatea, zaba.zuzla, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)