Oči v červánkách
Proč tvé oči z modrosti,
plné lidské dobroty,
jsou jako kalich hořkosti,
slzami stále dolitý.
Ač lesknou se jak skleněné,
do mého srdce vpíjí se.
Jsem jako dítě zblázněné,
chci ať ti oči září, ať smějí se!
*******
Nemám slov dnes...jen jsem si slastně povzdychla. ST!
22.03.2012 19:54:34 | zaba.zuzla
nechtěla jsem upozorňovat, že Ty číši a já kalich ;))
22.03.2012 19:59:47 | Radhuza
Číše nebo kalich...do obojího ulejme červeného decku a bude líp :-))
22.03.2012 20:04:00 | zaba.zuzla