Anotace: Píši básně dva měsíce, jsem začátečník a konečně jsem našel odvahu něco sem dát. Báseň by měla pojednávat o odhodlání a o tom že člověk nemá vše rychle vzdát.
První sloka - skvělá. druhá - skvělá. Třetí - s tou nesouhlasím. Čtvrtá - nejspíš lidi podpoří a pátá je rekapitulace všeho co už je notoricky známé.
23.03.2012 21:27:15 | Aaliyan
Velmi moudrá a vyzrálá. Na malé drobnůstky dokonalá :-)
22.03.2012 19:50:19 | zaba.zuzla
Děkuji, spadá to do těch deseti procent které se mi povedly, musím víc číst časem to bude snad lepší.
22.03.2012 20:09:17 | Delven