Půlnoc

Půlnoc

Anotace: ...

Hodiny odbily dvanáctou,
a spánek nepřichází.
V posteli s očima dokořán
přemýšlím, co mi schází,

co odešlo a není tu.
Vzpomínku pod deku sunu.
Co mi tu vlastně zůstalo?
Tvůj stín a flaška rumu.
Autor laludmi, 22.03.2012
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel