SLÁVA KOCOVINĚ
Anotace: Z dílny rychloveršiče (podle vzoru rychlovařič)
V hlavě příjemné napětí
Ještě počítám až do pěti
Nutkání vzlétnout letěti
O čase prostoru
Jak na potvoru
nemám vůbec ponětí
Jak přibývá dne
žízeň ta nemine
A tak piju jemine
víno moje přemilé
Nevypiju ho však tolik
jako profík alkoholik
Stále schopen natolik
předat štafetový kolík
Až tak to dopadne
když vás napadne
bez ladu a skladu
pro lepší náladu
ne jen pít ale sát
Tak se může stát
že značně ovíněnen
začnete nejen zpívat
ale také psát o víně:
VÍNO
.... pokračování zítra - za ranního kuropění
Komentáře (0)