Zdanit
Pigouovou daní Země se zdaní
externality zinternalizuje
negativní
formulář vyplní a pak k podání
podepsat,ve lhůtě zaplatit hůř je
ne-li divný
tržní subjekty se neoptimálně
globálně rozhodly do Delf oddálit
vážnost stavu
planety Země hry známé nechvalně
přiměly ostatní ´země´ rozbalit
holt po právu
balík systémových nástrojů fandů
institucionální ekonomie z děr
černých třeba
daňové prázdniny byly na srandu
pozemšťanům.. jsou out, s nima éry veder
nadspotřeba
Přečteno 434x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Jiparo, Psavec, Květka Š.
Komentáře (0)