VÍNO nápoj králů
Anotace: Pokračování "básně" "Sláva kocovině"
Sláva kocovině
.
.
Tak se může stát
že značně ovíněnen
začnete nejen zpívat
ale také psát o víně:
VÍNO nápoj králů
Pro zdraví
pevné
nejraději
levné
Jaké druhy
stejné
jeden jak druhý
Šlechtěné
nečekám divy
Hvězdy ne
jen pruhy
Šumivé
Zmlklé
Také směsku
Nabídky dnešku
Jsem hudebník
Návrat k ránu
Voním vínem
Sním kus salámu
Políbím mámu
Usínám k ránu
Hudba a víno
To mne živí
Ale až jednou
Co kdyby
Rým rozevlátý
verš asi pátý
nemá chyby?
Já rozesmátý
Aby neviděli mě
tak piju v konírně
Jen pára z vína
notně povzbudí
se mnou nikdo
nikdy se nenudí
Komentáře (0)