Šeptej mi
Šeptej mi do dlaní,
že nepřijde svítání,
že zastavíme spolu čas.
Šeptej mi do tváře,
že na vině nejsou oltáře,
když láska zemře v nás.
Šeptej mi do očí,
proč se svět netočí,
když srdci zavládne mráz.
Šeptej mi do vlasů
jako vítr do klasů,
že láskou je každý z nás.
Tak nic. Tak si jen oddychnu, neb chválit tě neustále, vypadalo by to jako podlejzání, takže si počkám až se ti něco konečně nepovede. :-)))) Ale dnes opět za ST!! Nemůžu jinak. Je to silnější než já. :-)
24.03.2012 20:00:53 | zaba.zuzla