Zahrada jara
Je to dávno
kráčela jsem zahradou jara
já hledala cestu jen
tehdy, v zahradě jara,
pohřbila jsem svůj sen.
Je to dávno
a dvacet mi už není
i v zahradě jara se všechno mění
zahrada jara je už pryč
však za nic nedala bych tvůj nový klíč.