~~~~~
Vypsat se ze všeho
z radosti,z bolesti
ze štěstí,z neštěstí
i z vlastních neřestí…
vždyť papír ten snese
každé tvé slovo,
zmačkáš ho,roztrháš
spálíš a hotovo.
Básník však nejsi
tak na kuráž dej si,
to potom rýmuješ
žiješ a miluješ
slova se ti někdy pletou.
Psaní tě nebaví
kresby to napraví
na plátně květy kvetou.
A dál?
Maluješ,miluješ
~~T~V~O~Ř~Í~Š~~~
,,,
maluješ ..miluješ,slovy čaruješ a všechno to co tu píšeš pravda je,že psaní i mě pomáhá jasná věc a žádnej kec :-) ST! Jinak moc fajn se četla!
25.03.2012 14:07:47 | xoxoxo